watu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

watu Aksara Jawa: ꦮꦠꦸ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko watu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

barang atos kêdadean saka panjêndhêling wlahar lsp;








Kata kunci/keywords: arti watu, makna watu, definisi watu, tegese watu, tegesipun watuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=watu&oldid=51566"