watu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

watu Aksara Jawa: ꦮꦠꦸ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko watu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

barang atos kêdadean saka panjêndhêling wlahar lsp;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=watu&oldid=51566"