wêrna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari werna)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

wêrna Aksara Jawa: ꦮꦼꦂꦤ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko wêrna
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êngg warna.








Kata kunci/keywords: arti wêrna, makna wêrna, definisi wêrna, tegese wêrna, tegesipun wêrnaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=wêrna&oldid=9255"