yama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

yama (Snk) (Kw) ak

  1. paro, rakit, kêmbar;
  2. araning dewaning pati.








Kata kunci/keywords: arti yama, makna yama, definisi yama, tegese yama, tegesipun yamaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=yama&oldid=80951"