èlèktris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

èlèktris Aksara Jawa: ꦲꦺ ()ꦭꦺ ()ꦏ꧀ (k)ꦠ꧀ (t)ꦫꦶ (ri)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. (Wl) bangsaning daya panggèndèng kang bisa njalari kadayan warna-warna (diyan, mêsin lsp).









Kata kunci/keywords: arti èlèktris, makna èlèktris, definisi èlèktris, tegese èlèktris, tegesipun èlèktris
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org