èlmu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

èlmu Aksara Jawa: ꦲꦺ ()ꦭ꧀ (l)ꦩꦸ (mu)

  1. (Ar)
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko èlmu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

èlmi

krama
Krama èlmu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kawruh

Kacocogna karo ngèlmu.








Kata kunci/keywords: arti èlmu, makna èlmu, definisi èlmu, tegese èlmu, tegesipun èlmu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.