èmêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

èmêng Aksara Jawa: ꦲꦺ ()ꦩꦼ () (ng)

  1. (Kw) bingung atine, kèwuhan sêdhih; pc kèmêngan.









Kata kunci/keywords: arti èmêng, makna èmêng, definisi èmêng, tegese èmêng, tegesipun èmêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org