èwu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

èwu Aksara Jawa: ꦲꦺ ()ꦮꦸ (wu)

krama/ngoko

  1. 10 atusan;









Kata kunci/keywords: arti èwu, makna èwu, definisi èwu, tegese èwu, tegesipun èwu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org