(mantah-)mantah-ane

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(mantah-)mantah-ane Aksara Jawa:
Lingga: (mantah-mantah-ane)

  1. êngg pc ayake bae …








Kata kunci/keywords: arti (mantah-)mantah-ane, makna (mantah-)mantah-ane, definisi (mantah-)mantah-ane, tegese (mantah-)mantah-ane, tegesipun (mantah-)mantah-ane
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.