-ake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

-ake)
Lingga: (cêkak)

  1. dicêndhakake tmr. apa-apa sing landhung;
  2. diringkês tmr. crita lsp.








Kata kunci/keywords: arti -ake, makna -ake, definisi -ake, tegese -ake, tegesipun -ake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org