-ira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

-ira (Kw)

  1. -e, -ne;
  2. -mu
Kacocogna karo
  • sira..








Kata kunci/keywords: arti -ira, makna -ira, definisi -ira, tegese -ira, tegesipun -ira
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org