Hak-hak grup panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki kapacak pratélan grup panganggo kang didéfinisi ing wiki iki, kanthi hak-hak aksès gandhèngané. Informasi tambahan perkara hak-hak individual bisa tinemu ing kéné.

  • Hak kang diidinaké
  • Hak kang dijabel
GrupHak-hak
(kabèh)
  • Besut dhata prianggané panjenengan dhéwé (kaya ta alamat layang-èl, jeneng asli) (editmyprivateinfo)
  • Besut kaca (edit)
  • Besut pilalanmu dhéwé (editmyoptions)
  • Create short URLs (urlshortener-create-url)
  • Deleng dhata prianggané panjenengan dhéwé (kaya ta alamat layang-èl, jeneng asli) (viewmyprivateinfo)
  • Deleng log salah-guna (abusefilter-log)
  • Deleng pawawanganmu (viewmywatchlist)
  • Deleng saringan salah-guna (abusefilter-view)
  • Gabungaké akuné dhèwèké (centralauth-merge)
  • Gawé akun panganggo anyar (createaccount)
  • Gawé kaca (kang dudu kaca parembugan) (createpage)
  • Gawé kaca parembugan (createtalk)
  • Nganggo API tulis (writeapi)
  • Owahi pawawangané panjenengan. Cathetan: ana cara liyane kanggo nambahi kaca menyang pratélan, sanadyan ora duwe hak iki. (editmywatchlist)
  • Use the VIPS scaling test interface Special:VipsTest (vipsscaler-test)
  • Waca kaca (read)
Sing gawé akun
(pratélaning anggota)
  • Ora kadayan watesing cacah besutan. (noratelimit)
Panganggo kang otomatis kakonfirmasi
  • Deleng èntri log salah-guna kang rinci (abusefilter-log-detail)
  • Ngalih kaca (move)
  • Nglakokaké aksi-aksi sing murupaké CAPTCHA tanpa kudu ngliwati CAPTCHA (skipcaptcha)
  • Owah kaca kang kareksa "Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar" (editsemiprotected)
  • Owah kaca-kaca sémi-reksa (autoconfirmed)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Simpen buku minangka kaca komunitas (collectionsaveascommunitypage)
  • Simpen buku minangka kaca panganggo (collectionsaveasuserpage)
Bot
(pratélaning anggota)
  • Aja nggawé pangalihan saka kaca kang lawas yèn mindhah kaca (suppressredirect)
  • Anggepen minangka prosès otomatis (bot)
  • Gawé supaya besutan otomatis tinengeran wis kapriksa (autopatrol)
  • Nganggo API tulis (writeapi)
  • Nganggo wates kang luwih dhuwur ing kwéri API (apihighlimits)
  • Nglakokaké aksi-aksi sing murupaké CAPTCHA tanpa kudu ngliwati CAPTCHA (skipcaptcha)
  • Ora anané besutan cilik ing kaca parembugan njalari wetuné layang anyar (nominornewtalk)
  • Ora kadayan watesing cacah besutan. (noratelimit)
  • Owah kaca kang kareksa "Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar" (editsemiprotected)
  • Owah kaca-kaca sémi-reksa (autoconfirmed)
Birokrat
(pratélaning anggota)
Pamriksa panganggo
(pratélaning anggota)
  • Deleng dhata priangga ing log salah-guna (abusefilter-privatedetails)
  • Pirsani log pamriksa (checkuser-log)
  • Priksa alamat-alamat IP panganggo lan informasi liyané (checkuser)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
  • View the AbuseFilter private details access log (abusefilter-privatedetails-log)
Panganggo wis dikonfirmasi
(pratélaning anggota)
  • Deleng èntri log salah-guna kang rinci (abusefilter-log-detail)
  • Ngalih kaca (move)
  • Nglakokaké aksi-aksi sing murupaké CAPTCHA tanpa kudu ngliwati CAPTCHA (skipcaptcha)
  • Owah kaca kang kareksa "Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar" (editsemiprotected)
  • Owah kaca-kaca sémi-reksa (autoconfirmed)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Simpen buku minangka kaca komunitas (collectionsaveascommunitypage)
  • Simpen buku minangka kaca panganggo (collectionsaveasuserpage)
Importir
(pratélaning anggota)
  • Impor kaca saka unggahan berkas (importupload)
  • Impor kaca-kaca saka wiki liya (import)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
Pengurus antarmuka
(pratélaning anggota)
  • Besut antarmuka panganggo (editinterface)
  • Besut berkas CSS panganggo liya (editusercss)
  • Besut berkas JSON panganggo liya (edituserjson)
  • Besut berkas JavaScript panganggo liya (edituserjs)
  • Menyunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Menyunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
Pambébasan saka blokiran IP
(pratélaning anggota)
  • Bypass pamblokiran IP, pamblokiran otomatis lan pamblokiran rangkéan (ipblock-exempt)
  • Lirwakna pamblokiran otomatis marang alamat tor (torunblocked)
Oversighters (Para pambusak révisi)
(pratélaning anggota)
  • Blokir jeneng panganggo, lan delikna saka umum (hideuser)
  • Busak lan wurung busak owahan tinamtuné kaca (deleterevision)
  • Busak lan wurung busak èntri log tartamtu (deletelogentry)
  • Deleng log priangga (suppressionlog)
  • Deleng owahan kang didhelikaké saka panganggo sembarang (viewsuppressed)
  • Deleng èntri log salah-guna kang didhelikaké (abusefilter-hidden-log)
  • Deleng, dhelikaké, lan wurung dhelikaké owahan tinamtu kaca-kacané panganggo sembarang (suppressrevision)
  • Dhelikaké èntri ing log planggaran (abusefilter-hide-log)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
Steward
(pratélaning anggota)
  • Besut kabèh hak panganggo (userrights)
  • Ora kadayan watesing cacah besutan. (noratelimit)
Pangurus
(pratélaning anggota)
  • Override daftar ireng judhul (tboverride)
  • Override pamriksan palècèhan (override-antispoof)
  • Aja nggawé pangalihan saka kaca kang lawas yèn mindhah kaca (suppressredirect)
  • Balèkaké kanthi gelis besutaning panganggo pungkasan kang mbesut kaca tinamtu (rollback)
  • Besut antarmuka panganggo (editinterface)
  • Besut berkas JSON panganggo liya (edituserjson)
  • Besut kaca kang kareksa "Namung opsis (operator sistem)" (editprotected)
  • Besut modhèl kontèn kaca (editcontentmodel)
  • Blokir panganggo liya saka mbesut (block)
  • Blokir panganggo saka ngirim e-mail (blockemail)
  • Buat dan matikan tag (managechangetags)
  • Busak kaca (delete)
  • Busak kaca gedhèn-gedhèn (nuke)
  • Busak lan wurung busak owahan tinamtuné kaca (deleterevision)
  • Busak lan wurung busak èntri log tartamtu (deletelogentry)
  • Bypass pamblokiran IP, pamblokiran otomatis lan pamblokiran rangkéan (ipblock-exempt)
  • Create short URLs (urlshortener-create-url)
  • Deleng pratélan kaca kang ora ingawasan (unwatchedpages)
  • Deleng saringan salah-guna kang ditandhani minangka privat (abusefilter-view-private)
  • Deleng tèks kang dibusak lan owah-owahan antarané révisi kang dibusak (deletedtext)
  • Deleng èntri log salah-guna kang rinci (abusefilter-log-detail)
  • Deleng èntri log saringan salah-guna kang ditandhani minangka privat (abusefilter-log-private)
  • Gabung sajarah kaca (mergehistory)
  • Gawé akun panganggo anyar (createaccount)
  • Gawé supaya besutan otomatis tinengeran wis kapriksa (autopatrol)
  • Golèk kaca kang wis kabusek (browsearchive)
  • Hapus tag dari basisdata (deletechangetags)
  • Impor kaca-kaca saka wiki liya (import)
  • Jabel blokade global sacara lokal (globalblock-whitelist)
  • Lih berkas (movefile)
  • Lih kaca kategori (move-categorypages)
  • Lihat informasi tentang aktifitas transkoder terkini (transcode-status)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Ndeleng sajarah èntri-èntri kabusak, tanpa bisa ndeleng apa kang dibusak (deletedhistory)
  • Ngalih kaca (move)
  • Ngalih kaca panganggo oyod (move-rootuserpages)
  • Nganggo wates kang luwih dhuwur ing kwéri API (apihighlimits)
  • Nglakokaké aksi-aksi sing murupaké CAPTCHA tanpa kudu ngliwati CAPTCHA (skipcaptcha)
  • Ora kadayan watesing cacah besutan. (noratelimit)
  • Owah kaca kang kareksa "Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar" (editsemiprotected)
  • Owah kaca-kaca sémi-reksa (autoconfirmed)
  • Owah saringan planggaran (abusefilter-modify)
  • Owah saringan planggaran mawa laku kawatesi (abusefilter-modify-restricted)
  • Owahi tataran rereksan lan besut kaca kang direksa-runtun (protect)
  • Pindhahaké kaca lan kabèh anak-kacané (move-subpages)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Send a message to multiple users at once (massmessage)
  • Tandhani besutan kang kawurungan yèn besutan bot (markbotedits)
  • Tandhani besutané wong liya yèn wis kapriksa (patrol)
  • Tindhihi berkas ing panyimpenan médhiyah barengan lokal (reupload-shared)
  • Tindhihi berkas kang ana (reupload)
  • Tindhihi berkas kang ana kang diunggah siji wong (reupload-own)
  • Unggah berkas (upload)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
  • Wurung busak kaca (undelete)
  • Tambah golongan: Pambébasan saka blokiran IP
  • Busak golongan: Pambébasan saka blokiran IP
Importir transwiki
(pratélaning anggota)
  • Impor kaca-kaca saka wiki liya (import)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
Para panganggo
(pratélaning anggota)
  • Besut berkas CSS panganggomu (editmyusercss)
  • Besut berkas JSON panganggomu (editmyuserjson)
  • Besut berkas JavaScript panganggomu (editmyuserjs)
  • Besut kaca (edit)
  • Gawé kaca (kang dudu kaca parembugan) (createpage)
  • Gawé kaca parembugan (createtalk)
  • Kosongna cache situs iki kanggo kaca tanpa konfirmasi (purge)
  • Lih kaca kategori (move-categorypages)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • Manage OAuth grants (mwoauthmanagemygrants)
  • Ngalih kaca panganggo oyod (move-rootuserpages)
  • Nganggo API tulis (writeapi)
  • Ngirim layang listrik (e-mail) menyang panganggo liya (sendemail)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Tandhani yèn besutan cilik (minoredit)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
  • Waca kaca (read)

Watesan mandhala aran

Mandhala aranHak kang ngidinaké panganggo mbesut
MediaWiki
  • Besut antarmuka panganggo (editinterface)
Gadget
  • Besut kaca JavaScript lan CSS géjet (gadgets-edit)
Gadget definition
  • Besut paricédaning géjet (gadgets-definition-edit)