Daftar alamat-alamat IP sing diblokir sacara global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Iki dhaptar kabèh pamblokiran global sing ana. Sawetara pamblokiran ditandhani minangka ora-aktif sacara lokal: iki tegesé pambokiran iki aktif ing situs liya, nanging pangurus lokal mutusaké mbukak blokade ing wiki lokal kasebut.

Nggolèki blokade global
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
  • 25 Agustus 2019 05.58: Bsadowski1 (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 92.47.183.100 (kadaluwarsa ing 25 Agustus 2019, 11.58) (Cross-wiki abuse)
  • 25 Agustus 2019 05.42: HakanIST (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 185.34.16.0/22 (kadaluwarsa ing 25 Novèmber 2019, 05.42) (Open proxy: Leaky webhost)
  • 25 Agustus 2019 02.36: Ajraddatz (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 45.23.131.171 (kadaluwarsa ing 1 Sèptèmber 2019, 02.36) (Long-term abuse)
  • 25 Agustus 2019 02.35: Ajraddatz (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 185.8.68.8 (kadaluwarsa ing 1 Sèptèmber 2019, 02.35) (Cross-wiki spam)
  • 25 Agustus 2019 00.28: Schniggendiller (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 87.76.9.106 (kadaluwarsa ing 25 Novèmber 2019, 00.28) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 24 Agustus 2019 22.56: Rxy (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 126.246.88.194 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 22.56) (Banned user)
  • 24 Agustus 2019 22.56: Rxy (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 136.244.84.13 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 22.56) (Banned user)
  • 24 Agustus 2019 22.56: Rxy (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 126.245.138.207 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 22.56) (Banned user)
  • 24 Agustus 2019 22.56: Rxy (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 126.208.226.144 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 22.56) (Banned user)
  • 24 Agustus 2019 22.56: Rxy (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 126.126.46.78 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 22.56) (Banned user)
  • 24 Agustus 2019 22.55: Rxy (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 88.199.21.75 (kadaluwarsa ing 24 Agustus 2020, 22.55) (Open proxy)
  • 24 Agustus 2019 22.35: Bsadowski1 (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 84.31.201.106 (kadaluwarsa ing 23 Oktober 2019, 22.35) (Open proxy)
  • 24 Agustus 2019 22.28: Bsadowski1 (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 197.234.221.188 (kadaluwarsa ing 23 Oktober 2019, 22.28) (Open proxy)
  • 24 Agustus 2019 22.19: Bsadowski1 (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 64.134.147.103 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 22.19) (Open proxy)
  • 24 Agustus 2019 22.18: Bsadowski1 (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 154.160.5.63 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 22.18) (Open proxy)
  • 24 Agustus 2019 22.17: Bsadowski1 (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 14.167.0.114 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 22.17) (Open proxy)
  • 24 Agustus 2019 22.17: Bsadowski1 (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 181.175.216.116 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 22.17) (Open proxy)
  • 24 Agustus 2019 22.04: Bsadowski1 (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 105.107.152.91 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 22.04) (Open proxy)
  • 24 Agustus 2019 20.18: Matanya (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 90.133.25.145 (kadaluwarsa ing 27 Agustus 2019, 20.18, anon-waé) (Cross-wiki abuse)
  • 24 Agustus 2019 19.38: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 86.179.205.202 (kadaluwarsa ing 7 Sèptèmber 2019, 19.38, anon-waé) (Long-term abuse)
  • 24 Agustus 2019 19.13: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 42.115.18.48 (kadaluwarsa ing 7 Sèptèmber 2019, 19.13, anon-waé) (Long-term abuse)
  • 24 Agustus 2019 18.05: Stryn (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 91.225.28.20 (kadaluwarsa ing 31 Agustus 2019, 18.05) (Long-term abuse)
  • 24 Agustus 2019 16.41: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 2409:4043:2E91:9C7:0:0:0:0/64 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 16.41, anon-waé) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 24 Agustus 2019 16.08: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 51.52.45.222 (kadaluwarsa ing 27 Agustus 2019, 16.08, anon-waé) (Cross-wiki abuse)
  • 24 Agustus 2019 12.50: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 46.209.133.8 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 12.50, anon-waé) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 24 Agustus 2019 12.50: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 111.231.163.118 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 12.50, anon-waé) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 24 Agustus 2019 12.39: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 80.213.170.118 (kadaluwarsa ing 27 Agustus 2019, 12.39, anon-waé) (Cross-wiki abuse)
  • 24 Agustus 2019 12.21: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 31.13.147.206 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 12.21, anon-waé) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 24 Agustus 2019 12.19: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 194.135.97.126 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 12.19, anon-waé) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 24 Agustus 2019 12.18: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 176.37.49.53 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 12.18, anon-waé) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 24 Agustus 2019 12.10: MarcoAurelio (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 157.250.156.34 (kadaluwarsa ing 25 Agustus 2019, 19.10) (Cross-wiki vandalism)
  • 24 Agustus 2019 11.51: علاء (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 62.193.52.160 (kadaluwarsa ing 24 Novèmber 2019, 11.51) (Long-term abuse)
  • 24 Agustus 2019 11.41: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 36.66.119.115 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 11.41, anon-waé) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 24 Agustus 2019 11.40: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 190.57.169.174 (kadaluwarsa ing 24 Sèptèmber 2019, 11.40, anon-waé) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 24 Agustus 2019 07.41: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 94.234.34.200 (kadaluwarsa ing 25 Agustus 2019, 14.41, anon-waé) (Cross-wiki abuse)
  • 24 Agustus 2019 04.36: Rxy (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 123.200.14.238 (kadaluwarsa ing 24 Agustus 2020, 04.36) (Open proxy)
  • 23 Agustus 2019 20.11: Bsadowski1 (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 149.202.98.191 (kadaluwarsa ing 23 Agustus 2020, 20.11) (Open proxy: Abused web host / VPS: <!-- OVH -->)
  • 23 Agustus 2019 17.28: Schniggendiller (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 192.171.80.0/23 (kadaluwarsa ing 23 Agustus 2020, 17.28) (Open proxy: Leaky webhost (Sprious), massively used by spambots)
  • 23 Agustus 2019 17.27: Schniggendiller (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 192.171.80.198 (kadaluwarsa ing 23 Agustus 2020, 17.27) (Open proxy: Leaky webhost (Sprious), massively used by spambots)
  • 23 Agustus 2019 17.26: Schniggendiller (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 103.14.250.169 (kadaluwarsa ing 23 Novèmber 2019, 17.26) (Cross-wiki spam)
  • 23 Agustus 2019 15.38: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 2A01:4C8:F:DBA2:0:0:0:0/64 (kadaluwarsa ing 6 Sèptèmber 2019, 15.38, anon-waé) (Long-term abuse)
  • 23 Agustus 2019 15.38: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 192.12.146.222 (kadaluwarsa ing 6 Sèptèmber 2019, 15.38, anon-waé) (Long-term abuse)
  • 23 Agustus 2019 14.59: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 212.12.29.242 (kadaluwarsa ing 23 Sèptèmber 2019, 14.59, anon-waé) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 23 Agustus 2019 14.45: Jyothis (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 66.146.238.0/24 (kadaluwarsa ing 23 Agustus 2020, 14.45) (Open proxy: Open Proxy - reached out to the range owner and they deny its existence despite proofs. Blocking for a year.)
  • 23 Agustus 2019 14.18: Jyothis (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 188.42.195.116 (kadaluwarsa ing 6 Sèptèmber 2019, 14.18) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 23 Agustus 2019 14.13: Jyothis (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 197.39.99.43 (kadaluwarsa ing 30 Agustus 2019, 14.13) (Cross-wiki abuse)
  • 23 Agustus 2019 10.17: Bsadowski1 (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 103.88.76.0/24 (kadaluwarsa ing 20 Oktober 2019, 16.27, anon-waé) (Open proxy)
  • 23 Agustus 2019 06.29: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 168.91.9.52 (kadaluwarsa ing 23 Novèmber 2019, 06.29, anon-waé) (Cross-wiki spam: spambot)
  • 23 Agustus 2019 06.27: Tegel (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 2001:56A:774D:8F00:0:0:0:0/64 (kadaluwarsa ing 26 Agustus 2019, 06.27, anon-waé) (Cross-wiki abuse)
  • 23 Agustus 2019 02.18: Matiia (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 213.138.73.82 (kadaluwarsa ing 23 Sèptèmber 2019, 02.18) (Cross-wiki spam: spambot)
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)