Sumbangan panganggo

Kanggo 54.163.157.48 (rembug | Log pemblokiran | unggahan | log | log planggaran)
Jujug: navigasi, golèk
This IP address is currently globally blocked. The global block log entry is provided below for reference:
  • 21 Fèbruari 2017 19.27: Masti (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 54.163.0.0/16 (kadaluwarsa ing 21 Agustus 2017, 19.27, anon-waé) (Open proxy)
Golèk sumbangan
 
 
      
 
   

Ora ditemokaké owah-owahan sing cocog karo kritéria kasebut iku.