Parembugan Panganggo:23.20.223.212

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

Saiki kaca iki durung ana tulisané. Panjenengan bisa (1) nggolèki sesirahing kaca iki ing kaca liyané, (2) nggolèki log sing magepokan, utawa (3) nggawé kaca iki.