Parembugan Panganggo:54.226.132.197

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

Saiki kaca iki durung ana tulisané. Panjenengan bisa (1) nggolèki sesirahing kaca iki ing kaca liyané, (2) nggolèki log sing magepokan, utawa (3) nggawé kaca iki.