Parembugan Panganggo:23.20.240.193

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

Saiki kaca iki durung ana tulisané. Panjenengan bisa (1) nggolèki sesirahing kaca iki ing kaca liyané, (2) nggolèki log sing magepokan, utawa (3) nggawé kaca iki.