Parembugan Panganggo:54.197.132.255

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

Kala saiki kaca iki durung ana tulisané. Sampéyan bisa nggolèki sesirahing kaca iki sajeroning kaca liya, nggolèki log sing magepokan, utawa nggawé kaca iki.