Alihan kang dhobel

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 19 Novèmber 2019 16.08. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Kaca iki ngemu pratélan kaca kang ngener kaca alihan liyané. Saben larik ngemu pranala menyang kaca alihan kapisan lan kapindho, sarta jujuganing kaca alihan kapindho, kang adaté minagka kaca jujugan kang "sajatiné", ya iku kaca kang kuduné dadi jujugané kaca alihan kapisan. Èntri kang kacorèk tegesé wis kadandani.

Ora ana kang perlu dilaporaké.