Statistik

Jujug: navigasi, golèk
Statistik kaca
Kaca isi60.709
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
62.271
Barkas unggahan1
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wiktionary diwiwiti89.445
Besutan rata-rata saben kaca1,44
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar1.996
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
2
Bot (pratélaning anggota)7
Pangurus (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)0
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Bot Flow (pratélaning anggota)1
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0