Statistik

Jujug: navigasi, golèk
Statistik kaca
Kaca isi60.711
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
62.278
Barkas unggahan1
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wiktionary diwiwiti89.468
Besutan rata-rata saben kaca1,44
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar2.058
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
1
Bot (pratélaning anggota)7
Pangurus (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)0
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Bot Flow (pratélaning anggota)1
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Words in all content pages3.388.758
Pesan massal dalam antrian0