Statistik

Jump to navigation Jump to search
Statistik kaca
Kaca isi60.714
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
71.971
Barkas unggahan1
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wiktionary diwiwiti108.598
Besutan rata-rata saben kaca1,51
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar (pratélaning anggota)2.211
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
6
Bot (pratélaning anggota)7
Pangurus (pratélaning anggota)0
Interface administrators (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)0
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Words in all content pages3.389.572
Pesan massal dalam antrian0