Statistik

Jujug: navigasi, golèk
Statistik kaca
Kaca-kaca isi60.710
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
62.229
Berkas sing diunggahaké1
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wiktionary diwiwiti89.140
Rata-rata suntingan saben kaca1,43
Statistik panganggo
Gunggung panganggo kadaftar1.856
Para panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
2
Bot (daftar anggota)7
Pangurus (daftar anggota)0
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0