Statistik

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Statistik kaca
Kaca isi60.717
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
72.024
Barkas unggahan1
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Wiktionary kababar109.048
Besutan rata-rata saben kaca1,51
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar (pratélaning anggota)2.555
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
7
Bot (pratélaning anggota)7
Pangurus (pratélaning anggota)1
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)0
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Pangawas (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Words in all content pages3.561.038
Pesan massal dalam antrian0