Dal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Dal Aksara Jawa: (Da)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. araning taun kang kalima (ing Windu).









Kata kunci/keywords: arti Dal, makna Dal, definisi Dal, tegese Dal, tegesipun Dal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org