Dulkangidah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Dulkangidah Aksara Jawa: ꦢꦸ (Du)ꦭ꧀ (l) (ka)ꦔꦶ (ngi) (da) (h)

krama/ngoko

  1. araning sasi kang kaping 11.









Kata kunci/keywords: arti Dulkangidah, makna Dulkangidah, definisi Dulkangidah, tegese Dulkangidah, tegesipun Dulkangidah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org