Gambar:Wikinews-logo.png

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search
Wikinews-logo.png(800 × 415 piksel, ukuran barkas: 142 KB, jinis MIME: image/png)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Protected This media file has been protected from editing to prevent vandalism.
Please discuss changes on the talk page or request unprotection.

The Wikinews logo without text. This is a cropped version of Image:Wikinews-logo-en.png.

Note that the Wikinews project itself is at Wikinews:Main Page.

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
This file is (or includes) one of the official logos or designs used by the Wikimedia Foundation or by one of its projects. Use of the Wikimedia logos and trademarks is subject to the Wikimedia trademark policy and visual identity guidelines, and may require permission.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information. 


বাংলা | čeština | Deutsch | English | español | euskara | فارسی | français | galego | Alemannisch | עברית | हिन्दी | italiano | 日本語 | 한국어 | македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | नेपाली | Nederlands | polski | پښتو | português | sicilianu | српски / srpski | svenska | ไทย | Türkçe | українська | Tiếng Việt | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

Wikimedia-logo black.svg
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Atribusi: Wikimedia Foundation
Panjenengan bébas:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Panjenengan kudu awèh atribusi karyané kanthi cara kang dikarsakaké kang ngripta utawa kang awèh lisènsi (nanging aja kanthi cara kang miturut panjenengan bener).
  • andum mèmper – Manawa sampeyan ngalih, ngowah, utawa nggarap abahan karya iki, sampeyan mung kena ngedum karya dadiné sampeyan sarana palilah kang padha karo iki.

Sajarahing barkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki1 Agustus 2005 07.37Gambar cilik kanggo owahan 1 Agustus 2005 07.37800 × 415 (142 KB)Evil MonkeyReverted to earlier revision
25 Juni 2005 03.22Gambar cilik kanggo owahan 25 Juni 2005 03.22800 × 415 (142 KB)Dbenbenncropped Image:Wikinews-logo-en.png at 800x415+0+22
30 Mèi 2005 13.02Gambar cilik kanggo owahan 30 Mèi 2005 13.02135 × 72 (9 KB)Schaengel89~commonswikiversion with text here
10 April 2005 04.30Gambar cilik kanggo owahan 10 April 2005 04.30135 × 104 (12 KB)Dbenbennlosslessly compressed with pngcrush and advpng; saves 22%
8 April 2005 06.31Gambar cilik kanggo owahan 8 April 2005 06.31135 × 104 (16 KB)Eloquencenew version by DV
12 Fèbruari 2005 21.49Gambar cilik kanggo owahan 12 Fèbruari 2005 21.49135 × 104 (14 KB)EloquencePreliminary Wikinews logo. {{CopyrightByWikimedia}}

2 kaca ngisor iki nggayut barkas iki:

Panggunané barkas sajagat