Jêrman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka Jerman)
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

Jêrman Aksara Jawa: ꦗꦼꦂꦩꦤ꧀

krama/ngoko

  1. araning tanah ing Eropah uga karan Dhitslan.









Kata kunci/keywords: arti Jêrman, makna Jêrman, definisi Jêrman, tegese Jêrman, tegesipun JêrmanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org