Jêrman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari Jerman)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

Jêrman Aksara Jawa: ꦗꦼꦂꦩꦤ꧀

krama/ngoko

  1. araning tanah ing Eropah uga karan Dhitslan.









Kata kunci/keywords: arti Jêrman, makna Jêrman, definisi Jêrman, tegese Jêrman, tegesipun JêrmanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=Jêrman&oldid=34003"