Berkas kang kaarepaké

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 16 Fèbruari 2020 14.23. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Barkas iki kaanggo, nanging ora ana. Barkas saka panyimpenan manca bokamanawa kacathet, sanajan ora ana. Saben ayahan kang salah, sanajan saka niyat kang becik, bakal kacorèk. Kaca kang ngemu barkas kang ora ana bakal kacathet ing Kategori:Kaca mawa pranala berkas rusak.

Nuduhaké nganti 50 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #50.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. Gambar:Books-aj.svg aj ashton 01f.svg‏‎ (40.853 pranala)
  2. Gambar:Redirectltr.png‏‎ (35 pranala)
  3. Gambar:Redirect arrow without text.svg‏‎ (14 pranala)
  4. Gambar:Wikipedia-logo-en.png‏‎ (13 pranala)
  5. Gambar:At sign.svg‏‎ (8 pranala)
  6. Gambar:Commons-logo.svg‏‎ (7 pranala)
  7. Gambar:Crystal Clear action run.svg‏‎ (6 pranala)
  8. Gambar:Wikimedia Community Logo.svg‏‎ (6 pranala)
  9. Gambar:Ambox warning pn.svg‏‎ (5 pranala)
  10. Gambar:Latin dictionary.jpg‏‎ (5 pranala)
  11. Gambar:Wikipedia-logo-v2.svg‏‎ (5 pranala)
  12. Gambar:Wiktionary-logo.svg‏‎ (4 pranala)
  13. Gambar:javanese ha.svg‏‎ (4 pranala)
  14. Gambar:Wikimedia-logo.svg‏‎ (3 pranala)
  15. Gambar:2rightarrow.png‏‎ (2 pranala)
  16. Gambar:Ambox notice.png‏‎ (2 pranala)
  17. Gambar:BTS Surasak Aug2014.jpg‏‎ (2 pranala)
  18. Gambar:Commons-logo-31px.png‏‎ (2 pranala)
  19. Gambar:Fairytale down blue.png‏‎ (2 pranala)
  20. Gambar:Imbox notice.png‏‎ (2 pranala)
  21. Gambar:Mediawiki-logo.png‏‎ (2 pranala)
  22. Gambar:Meta-logo-35px.png‏‎ (2 pranala)
  23. Gambar:Metawiki.svg‏‎ (2 pranala)
  24. Gambar:Pieni2.jpg‏‎ (2 pranala)
  25. Gambar:Wikibooks-logo-35px.png‏‎ (2 pranala)
  26. Gambar:Wikidata-logo.svg‏‎ (2 pranala)
  27. Gambar:Wikinews-logo-51px.png‏‎ (2 pranala)
  28. Gambar:Wikipedia-logo.png‏‎ (2 pranala)
  29. Gambar:Wikipedia-logo.svg‏‎ (2 pranala)
  30. Gambar:Wikiquote-logo-51px.png‏‎ (2 pranala)
  31. Gambar:Wikisource-logo.png‏‎ (2 pranala)
  32. Gambar:Wikisource-logo.svg‏‎ (2 pranala)
  33. Gambar:Wikispecies-logo-35px.png‏‎ (2 pranala)
  34. Gambar:Wikiversity-logo-41px.png‏‎ (2 pranala)
  35. Gambar:Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg‏‎ (2 pranala)
  36. Gambar:Wiktionary-logo-en-v2.svg‏‎ (2 pranala)
  37. Gambar:Yes check.svg‏‎ (2 pranala)
  38. Gambar:(R)-3-phenyl-cyclohanone.gif‏‎ (1 pranala)
  39. Gambar:(R)-3-phenyl-cyclohanone.png‏‎ (1 pranala)
  40. Gambar:Alien-hack-master.png‏‎ (1 pranala)
  41. Gambar:Ambox warning orange.svg‏‎ (1 pranala)
  42. Gambar:Animated-Flag-Sweden.gif‏‎ (1 pranala)
  43. Gambar:Animated-Flag-United-Kingdom.gif‏‎ (1 pranala)
  44. Gambar:Artículo bueno.svg‏‎ (1 pranala)
  45. Gambar:Bandeira pt.gif‏‎ (1 pranala)
  46. Gambar:Blue Glass Arrow.svg‏‎ (1 pranala)
  47. Gambar:Bot Bienvenido.png‏‎ (1 pranala)
  48. Gambar:CC-devnations.svg‏‎ (1 pranala)
  49. Gambar:CC-logo.svg‏‎ (1 pranala)
  50. Gambar:Community Health Cover art News portal.png‏‎ (1 pranala)

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)