Béda antarané révisi "kupa"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
24 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké az:kupa, el:kupa
c (r2.7.6) (Bot: Nambahaké sh:kupa)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké az:kupa, el:kupa)
{{Purwadarminta-Sastra.org}}
 
[[az:kupa]]
[[chr:kupa]]
[[cs:kupa]]
[[el:kupa]]
[[en:kupa]]
[[eu:kupa]]
2.188

besutan

Menu navigasi