Béda antarané révisi "wiki"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ko:wiki
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ca, cs, cy, da, de, el, en, es, et, fi, fj, fr, gl, hi, hu, id, is, it, ja, km, kn, li, lt, mg, nl, nn, no, pl, pt, ro, ru, scn, simple, sk, sv, sw, te, tl, tr, vi)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ko:wiki)
[[km:wiki]]
[[kn:wiki]]
[[ko:wiki]]
[[li:wiki]]
[[lt:wiki]]
226

besutan

Menu navigasi