Béda antarané révisi "pane"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké uz:pane
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké gv:pane)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké uz:pane)
[[tr:pane]]
[[uk:pane]]
[[uz:pane]]
[[vi:pane]]
[[zh:pane]]
6.039

besutan

Menu navigasi