Béda antarané révisi "kupa"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké chr:kupa
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké kn:kupa)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké chr:kupa)
{{Purwadarminta-Sastra.org}}
 
[[chr:kupa]]
[[cs:kupa]]
[[en:kupa]]
2.188

besutan

Menu navigasi