Alihan kang rusak

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 10 Dhésèmber 2019 14.51. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Kaca alihan ing isor iki ngener kaca kang ora ana:

Nuduhaké nganti 4 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #4.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. Panganggo:Mentifisto (besut) → Panganggo:Lofty abyss
  2. Kategori:deleteme (besut) → Kategori:Candidates for speedy deletion
  3. Kategori:Kaca kanthi pranala gambar rusak (besut) → Kategori:Kaca mawa pranala barkas rusak
  4. Kategori:Kaca sing ora diindhèks (besut) → Kategori:Kaca ora kaindhèks

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)