Artikel kang owahé sathithik dhéwé

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 27 Fèbruari 2020 01.15. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Updates for this page are running twice a month.

Nuduhaké nganti 50 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #50.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. ꦲꦸꦚ꧀ꦗꦸꦏ꧀‏‎ (1 revisi)
  2. kêjodhi‏‎ (1 revisi)
  3. disalini‏‎ (1 revisi)
  4. didhadhagi‏‎ (1 revisi)
  5. komoh‏‎ (1 revisi)
  6. erok-erok‏‎ (1 revisi)
  7. kyayaban‏‎ (1 revisi)
  8. kêbêt-kêbêt, kêkêbêt‏‎ (1 revisi)
  9. dipun-ucal‏‎ (1 revisi)
  10. logat‏‎ (1 revisi)
  11. baladika‏‎ (1 revisi)
  12. kluwat‏‎ (1 revisi)
  13. duwara‏‎ (1 revisi)
  14. girisa‏‎ (1 revisi)
  15. kumucup‏‎ (1 revisi)
  16. nglonyom‏‎ (1 revisi)
  17. ngongkak-angkèk‏‎ (1 revisi)
  18. ngrusêgi‏‎ (1 revisi)
  19. ngupakat‏‎ (1 revisi)
  20. ngêcusi‏‎ (1 revisi)
  21. ngênyami‏‎ (1 revisi)
  22. njajagi‏‎ (1 revisi)
  23. lêlêd‏‎ (1 revisi)
  24. gantalan‏‎ (1 revisi)
  25. nglangsar‏‎ (1 revisi)
  26. nglêmbèrèh‏‎ (1 revisi)
  27. ngrangkus‏‎ (1 revisi)
  28. ngugrag-ugrêg‏‎ (1 revisi)
  29. ngèdhèl‏‎ (1 revisi)
  30. ngêmbyang-êmbyang‏‎ (1 revisi)
  31. ngêtoprès‏‎ (1 revisi)
  32. lungka‏‎ (1 revisi)
  33. manjing‏‎ (1 revisi)
  34. mbedang‏‎ (1 revisi)
  35. dibagêl‏‎ (1 revisi)
  36. kulemat‏‎ (1 revisi)
  37. kêtiwar-tiwar‏‎ (1 revisi)
  38. manas-ati‏‎ (1 revisi)
  39. masinis‏‎ (1 revisi)
  40. impêng‏‎ (1 revisi)
  41. blombongan‏‎ (1 revisi)
  42. dilos‏‎ (1 revisi)
  43. dhrakalan‏‎ (1 revisi)
  44. krinan‏‎ (1 revisi)
  45. kêsait‏‎ (1 revisi)
  46. gêtêr patêr dhèdhèt erawati‏‎ (1 revisi)
  47. kaya nunggang jaran ebeg-ebegan‏‎ (1 revisi)
  48. ngagungake‏‎ (1 revisi)
  49. ngaton‏‎ (1 revisi)
  50. dikêlahake‏‎ (1 revisi)

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)