Statistik

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Statistik kaca
Kaca isi60.737
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
72.106
Berkas unggahan1
Pétungan besutan
Gunggung besutan kaca wiwit Wiktionary kababar109.520
Besutan rata-rata saben kaca1,52
Statistik naraguna
Naraguna kadhaftar (pratélaning anggota)2.878
Para naraguna aktif (pratélaning anggota)
(Naraguna kang ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
10
Bot (pratélaning anggota)7
Panata (pratélaning anggota)1
Pengurus antarmuka (pratélaning anggota)0
Birokrat (pratélaning anggota)0
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa naraguna (pratélaning anggota)0
Naraguna wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Words in all content pages3.602.809