Kaca kang kanggo tranklusi akèh dhéwé

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 28 Fèbruari 2020 14.47. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Nuduhaké nganti 50 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #50.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. Cithakan:jv‏‎ (kanggo ing 60.720 kaca)
  2. Cithakan:clear‏‎ (kanggo ing 60.709 kaca)
  3. Cithakan:-lihat-‏‎ (kanggo ing 60.704 kaca)
  4. Cithakan:Jawa‏‎ (kanggo ing 42.472 kaca)
  5. Cithakan:ꦗꦮ‏‎ (kanggo ing 42.471 kaca)
  6. Cithakan:jawa‏‎ (kanggo ing 40.866 kaca)
  7. Cithakan:Cari‏‎ (kanggo ing 40.854 kaca)
  8. Cithakan:footer‏‎ (kanggo ing 40.851 kaca)
  9. Cithakan:Purwadarminta-Sastra.org‏‎ (kanggo ing 40.851 kaca)
  10. Cithakan:kotak mulai‏‎ (kanggo ing 40.851 kaca)
  11. Cithakan:kotak akhir‏‎ (kanggo ing 40.851 kaca)
  12. Cithakan:-etym-‏‎ (kanggo ing 40.851 kaca)
  13. Cithakan:terjemahan‏‎ (kanggo ing 40.850 kaca)
  14. Cithakan:-syn-‏‎ (kanggo ing 40.850 kaca)
  15. Cithakan:-drv-‏‎ (kanggo ing 40.850 kaca)
  16. Cithakan:-frase-‏‎ (kanggo ing 40.849 kaca)
  17. Cithakan:-frasa-‏‎ (kanggo ing 40.849 kaca)
  18. Cithakan:-var-‏‎ (kanggo ing 40.842 kaca)
  19. Cithakan:Jenis tembung‏‎ (kanggo ing 36.166 kaca)
  20. Cithakan:Istilah‏‎ (kanggo ing 35.833 kaca)
  21. Cithakan:ruby/styles.css‏‎ (kanggo ing 22.615 kaca)
  22. Cithakan:H‏‎ (kanggo ing 22.614 kaca)
  23. Cithakan:ruby‏‎ (kanggo ing 22.614 kaca)
  24. Cithakan:J‏‎ (kanggo ing 22.612 kaca)
  25. Cithakan:kn‏‎ (kanggo ing 20.379 kaca)
  26. Cithakan:aksara jawa‏‎ (kanggo ing 19.852 kaca)
  27. Cithakan:footer-aksara‏‎ (kanggo ing 19.851 kaca)
  28. Cithakan:dasar‏‎ (kanggo ing 16.758 kaca)
  29. Cithakan:kc‏‎ (kanggo ing 10.146 kaca)
  30. Cithakan:êngg‏‎ (kanggo ing 9.147 kaca)
  31. Cithakan:pc‏‎ (kanggo ing 6.151 kaca)
  32. Cithakan:ak‏‎ (kanggo ing 5.238 kaca)
  33. Cithakan:Kw‏‎ (kanggo ing 4.339 kaca)
  34. Cithakan:ut‏‎ (kanggo ing 1.547 kaca)
  35. Cithakan:ngoko‏‎ (kanggo ing 1.511 kaca)
  36. Cithakan:ar‏‎ (kanggo ing 1.404 kaca)
  37. Cithakan:Snk‏‎ (kanggo ing 1.326 kaca)
  38. Cithakan:krama‏‎ (kanggo ing 1.130 kaca)
  39. Cithakan:bngs‏‎ (kanggo ing 732 kaca)
  40. Cithakan:br‏‎ (kanggo ing 607 kaca)
  41. Cithakan:ki‏‎ (kanggo ing 559 kaca)
  42. Cithakan:Wl‏‎ (kanggo ing 541 kaca)
  43. Cithakan:Ar‏‎ (kanggo ing 499 kaca)
  44. Cithakan:pr‏‎ (kanggo ing 426 kaca)
  45. Cithakan:ks‏‎ (kanggo ing 313 kaca)
  46. Cithakan:up‏‎ (kanggo ing 241 kaca)
  47. Cithakan:ent‏‎ (kanggo ing 195 kaca)
  48. Cithakan:str left‏‎ (kanggo ing 169 kaca)
  49. Cithakan:strfind short‏‎ (kanggo ing 164 kaca)
  50. Cithakan:frasa‏‎ (kanggo ing 164 kaca)

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)