Ogos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Basa Malaysia (ms)

Wikipedia-logo-en.png
Basa Malaysia Wikipedia ndarbèni sawijining artikel perkara:

Ogos Aksara Gundhil اوݢوس krama/ngoko

  1. Agustus