Ogos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan


Basa Malaysia (ms)

Wikipedia Malayu duwé artikel bab:
Wikipedia ms

Ogos Aksara Gundhil اوݢوس krama/ngoko

  1. Agustus