Panganggo:Anggreani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

Lahir dan dibesarkan di Surabaya


Arek edan teko Suroboyo


Born and raised in Surabaya


Help
en:User:Anggreani id:Pengguna:Anggreani jv:Panganggo:Anggreani
id-N Pengguna ini merupakan penutur asli Bahasa Indonesia.
jv-2 Panganggo iki ngerti tataran madya Basa Jawa.
en-2 This user can read and write intermediate English.
Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/wiki/Panganggo:Anggreani"