Panganggo:Michael Kümmling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan panganggo Babel
de-N Dieser Benutzer spricht Deutsch als Muttersprache.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
Panganggo miturut basané

Home wiki