Panganggo:Riafau

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Saiki kaca iki durung ana tulisané. Panjenengan bisa (1) nggolèki sesirahing kaca iki ing kaca liyané, (2) nggolèki log kang magepokan, utawa (3) nggawé kaca iki.