Parembugan Naraguna:OrophinBot

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Halo dunia. Bennylin (rembugan) 27 Oktober 2018 17.39 (UTC) Test run 30 Désèmber 2012 16.01 (UTC):[wangsuli]