Parembugan Naraguna:Pathoschild

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Katerangan naraguna Babel
en-N This user has a native understanding of English.
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
jv-0 Naraguna iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
Naraguna miturut basané

Redirect arrow without text.svgm:Parembugan Naraguna:Pathoschild