Wikisastra:Bausastra Jawa/gancar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bali menyang indèks artikel


gancar

Basa Jawa[besut]

  1. gancar: dhapuring kasusastran wujud oréyan (dudu tembang, dudu guritan)
  2. gancaran: wujud gancar, dudu tembung dudu guritan (tumrap layang anggitan)
  3. lancar, mulus

Basa Indonesia[besut]

  1. prosa
  2. lancar

Basa Inggris[besut]

  1. prose
  2. smooth, fluent

Cara kocap[besut]

Basa liya[besut]