Wikisastra:Bausastra Jawa/pangan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pangan

Basa Jawa[besut]

  1. Rejeki arupa sega, lawuh lan sapanunggalane. (Basa Jawa tataran Ngoko).
  2. Jeneng liya: tedha, dhaharan

Basa liya[besut]

  • Basa Indonesia: makanan
  • Basa Inggris: food


Cara kocap[besut]