Wiktionary:Bak wedhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bak wedhi iki papan kanggo nyoba tulisan sing bakal dilebokaké menyang Wikisastra abasa Jawa. Diprayogakaké mirsani kaca conto dhisik sadurungé nulis ana ing Wikisastra iki. Sugeng rawuh lan mangga ngeklik label besut ing ndhuwur lan miwiti nyoba nulis ing sangisoré garis iki.