Wiktionary:Bausastra Jawa/abrit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

Nomina
krama
Krama Bausastra Jawa/abrit
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

abang

  1. Salah sijining wrena:
    Pasuryanipun abrit amargi duka








Kata kunci/keywords: arti Bausastra Jawa/abrit, makna Bausastra Jawa/abrit, definisi Bausastra Jawa/abrit, tegese Bausastra Jawa/abrit, tegesipun Bausastra Jawa/abrit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.