Wiktionary:Bausastra Jawa/bal-balan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk
Bali menyang indèks artikel

Basa Jawa[besut]

Bal-balan

Cara pocap[besut]

  • EA: bal-balan

Makna[besut]

  • Salah sawijining olahraga sing migunaaké bal kanthi 22 pemain.
  • Uncal-uncalan, upamanipun "Aku dinggo bal-balan" artinipun "kula dipun dadosaken sasaran", utawi 'kagem oncal-oncalan".

Basa liya[besut]

Cithakan:checktrans


Bali menyang indèks artikel