Wiktionary:Bausastra Jawa/buku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bali menyang indèks artikel



Basa Jawa (jv)

Buku

kitab

  1. Saka basa Walanda boek, tegesé layang utawa pustaka sing lempirané akèh lan wis dijilid.

Cara kocap

Basa liya


Basa Indonesia (id)

  1. Saka basa Walanda boek, tegesé layang utawa pustaka sing lempirané akèh lan wis dijilid.


Basa Malaysia (ms)

  1. Saka basa Inggris book, tegesé layang utawa pustaka sing lempirané akèh lan wis dijilid.

Cara kocap

Bali menyang indèks artikel