Wiktionary:Bausastra Jawa/dalem

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bali menyang indèks artikel


dalem (Basa Jawa Krama)

Basa Jawa[besut]

  1. Basa Jawa Ngoko: omah
  2. Basa Jawa Madya: griya
  3. Basa Jawa Krama Inggil: astana
  4. Tembung krama inggil, sing ateges "aku"

Pocapan[besut]

Basa Indonesia[besut]

  1. rumah
  2. saya, aku

Basa Inggris[besut]

  1. house
  2. I (first person)

Basa liya[besut]

Bali menyang indèks artikel