Wiktionary:Bausastra Jawa/golèk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bali menyang indèks artikel


Basa Jawa Ngoko[besut]

golèk iku sawijining tembung kriya (kata kerja)

Pocapan[besut]

EA: golèk

Makna[besut]

  1. pados (Basa Jawa Krama), luru
  2. salah sawijining jinis wayang

Basa liya[besut]

Bali menyang indèks artikel