Wiktionary:Bausastra Jawa/gurit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search
Bali menyang indèks artikel


gurit

Basa Jawa[besut]

  1. gurit: tembang, kidung, puisi, syair
  2. geguritan: tembang uran-uran awujud purwakanthi


Basa Indonesia[besut]

Cara kocap[besut]

Basa liya[besut]

Cithakan:checktrans