Wiktionary:Bausastra Jawa/kilèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bali menyang indèks artikel


Jawa Krama[besut]

kilèn

Cara kocap[besut]

Tegesé[besut]

  1. Salah sijining arah

Dunungipun ing sisih kilèn

Basa liyané[besut]