Wiktionary:Bausastra Jawa/klapa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

klapa

Basa Jawa[besut]

  1. Arane wit utawa woh bangsa palem.
  2. Jeneng liya: krambil

Basa liya[besut]

  • Basa Indonesia: Kelapa
  • Basa Inggris: Coconut


Cara kocap[besut]