Wiktionary:Bausastra Jawa/kucing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bali menyang indèks artikel



Wikipedia-logo-en.png
Wikipedia ndarbèni sawijining artikel perkara:

kucing

Basa Jawa[besut]

Kéwan mamalia anggota kulawarga felidae.

Basa Indonésia[besut]

Kucing

Basa liya[besut]

Bali menyang indèks artikel