Wiktionary:Bausastra Jawa/omah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bali menyang indèks artikel


omah
(Basa Jawa Ngoko)

Basa Jawa[besut]

  • omah : papan kanggo dedunung utawa kaperluan liyane ; padunungan, kang didunungi.
  1. Basa Jawa Madya: griya
  2. Basa Jawa Krama: dalem
  3. Basa Jawa Krama Inggil: astana

Pocapan[besut]

Basa Indonesia[besut]

  1. omah : rumah
  2. omah-omah : menikah, kawin

Basa Inggris[besut]

  1. house

Basa liya[besut]

Bali menyang indèks artikel