Wiktionary:Bausastra Jawa/pados

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bali menyang indèks artikel


Basa Jawa Krama[besut]

Pocapan[besut]

EA: pados

Arti[besut]

  1. golèk, luru, ngupaya

Basa liya[besut]

Bali menyang indèks artikel