Wiktionary:Bausastra Jawa/toya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bali menyang indèks artikel


Jawa Krama[besut]

toya

Cara kocap[besut]

Tegesé[besut]

  1. Barang cuwèr sing metu saka tuk lsp. Rumus kimianipun H2O

Basa liyané[besut]

Basa liya (luwih pepak)[besut]

Bali menyang indèks artikel